Nokia Locate Sensor iti gaseste obiectele pierdute, pe o raza de 100 de metri

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.564 ori
<b>Nokia Locate Sensor iti gaseste obiectele pierdute, pe o raza de 100 de metri</b>Nokia Research a reusit sa nu "scape" pe Internet gadgetul Nokia Locate Sensor, prezentandu-l in premiera in cadrul showului CES 2009. Acest senzor va va ajuta sa gasiti cheile pierdute, poseta ratacita sau chiar telefonul mobil de sub pat. Accesoriul...

Nokia Research a reusit sa nu "scape" pe Internet gadgetul Nokia Locate Sensor, prezentandu-l in premiera in cadrul showului CES 2009. Acest senzor va va ajuta sa gasiti cheile pierdute, poseta ratacita sau chiar telefonul mobil de sub pat.

Accesoriul este unul de mici dimensiuni, avand marimea degetului mare si poate fi atasat cheilor sau telefonului, drept un breloc. Nokia Locate Sensor va comunica prin wireless cu telefonul mobil si va depista orice obiect pierdut pe o raza de 100 de metri. Bateriile ofera acestui senzor o durata de viata de 18 luni, destul pentru orice utilizator uituc.

Nu cunoastem inca data de lansare a acestui produs foarte util, dar ceea ce stim e ca avem nevoie de un astfel de accesoriu atunci cand suntem in intarziere si nu mai gasim cheile. Intrebarea e ce ne facem daca pierdem senzorul Nokia... va fi nevoie de un gadget care sa gaseasca senzorul?

Sursa: Phonemag.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×