Telefonul cu proiector soseste pe piata in aceasta luna - Samsung Show

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.558 ori
<b>Telefonul cu proiector soseste pe piata in aceasta luna - Samsung Show</b>CES 2009 a fost prilejul ideal pentru prezentarea celor mai noi gadgeturi si tehnologii, printre care si telefoane mobile cu proiector incorporat. Nu ne-am putut luat ochii de la handsetul Logic Bolt, dar iata ca Samsung are pentru noi ceva mai mult decat...

CES 2009 a fost prilejul ideal pentru prezentarea celor mai noi gadgeturi si tehnologii, printre care si telefoane mobile cu proiector incorporat. Nu ne-am putut luat ochii de la handsetul Logic Bolt, dar iata ca Samsung are pentru noi ceva mai mult decat un concept, telefonul Show, care va sosi pe piata sud-coreana in aceasta luna.

Samsung Show este bazat pe platforma TouchWiz si incorporeaza pico proiectorul creat de catre Texas Instruments. Nu cunoastem restul specificatiilor sale, dar stim ca handsetul soseste cu suport T-DMB, astfel ca el va proiecta pe langa imagini si clipuri video din memoria sa si programe TV. Ce separa totusi acest terminal de altele care includ proiector este designul sau.

Ne-am obisnuit cu prototipuri de acest gen cu o grosime deosebita sau cu un look respingator, dar iata ca Samsung, producatorul de telefoane cu numarul 2 in ierarhia mondiala, i-a dat o fata mai "umana" telefonului cu proiector.

Sursa: Gadgetzone.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×