Motorola Defy Pro - telefon rezistent la apă și praf + tastatură qwerty

2.592 ori
<b>Motorola Defy Pro - telefon rezistent la apă și praf + tastatură qwerty</b>Motorola a prezentat un alt telefon din seria Defy - telefoane semi-rugged care rezistă la apă și praf, nu la cele mai dure condiții, dar la cele uzuale. Ultimul adus este Defy Pro. A fost gândit pentru piețele emergente și debutul său se va face...

Motorola a prezentat un alt telefon din seria Defy - telefoane semi-rugged care rezistă la apă și praf, nu la cele mai dure condiții, dar la cele uzuale. Ultimul adus este Defy Pro. A fost gândit pentru piețele emergente și debutul său se va face în Brazilia, de la mijlocul lui iulie 2012. Nu s-a specificat și prețul sau disponibiltatea în Europa, Asia, etc.

Defy Pro aduce un display de 2.7 inch protejat cu Gorilla Glass, 3G, Wi-Fi, DLNA, GPS, cameră foto de 5 Megapixeli, card microSD de 2 GB inclus, slot microSD de până la 32 GB. Aduce și unele setări sau funcții noi: Outdoor View - date legate de vremea de afară, Workout View - cronometru și monitor al consumului de calorii.

Nu am găsit informații legate de procesor și memoria RAM. Nu s-a specificat sistemul de operare, dar presupun că este 2.3 Gingerbread după icoanele și meniul afișat în imaginea de presă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×