Motorola Defy Pro - telefon rezistent la apă și praf + tastatură qwerty

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.536 ori
<b>Motorola Defy Pro - telefon rezistent la apă și praf + tastatură qwerty</b>Motorola a prezentat un alt telefon din seria Defy - telefoane semi-rugged care rezistă la apă și praf, nu la cele mai dure condiții, dar la cele uzuale. Ultimul adus este Defy Pro. A fost gândit pentru piețele emergente și debutul său se va face...

Motorola a prezentat un alt telefon din seria Defy - telefoane semi-rugged care rezistă la apă și praf, nu la cele mai dure condiții, dar la cele uzuale. Ultimul adus este Defy Pro. A fost gândit pentru piețele emergente și debutul său se va face în Brazilia, de la mijlocul lui iulie 2012. Nu s-a specificat și prețul sau disponibiltatea în Europa, Asia, etc.

Defy Pro aduce un display de 2.7 inch protejat cu Gorilla Glass, 3G, Wi-Fi, DLNA, GPS, cameră foto de 5 Megapixeli, card microSD de 2 GB inclus, slot microSD de până la 32 GB. Aduce și unele setări sau funcții noi: Outdoor View - date legate de vremea de afară, Workout View - cronometru și monitor al consumului de calorii.

Nu am găsit informații legate de procesor și memoria RAM. Nu s-a specificat sistemul de operare, dar presupun că este 2.3 Gingerbread după icoanele și meniul afișat în imaginea de presă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×