Samsung Galaxy Note 2 prezentat oficial În august la IFA 2012 În Berlin (Zvon)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.397 ori
<b>Samsung Galaxy Note 2 prezentat oficial În august la IFA 2012 În Berlin (Zvon)</b>Despre Samsung Galaxy Note 2 pot să spun că am auzit multe zvonuri, puține plauzibile și mult mai puține credibile. De la saltul la un ecran de 5.5 inch, la păstrarea designului lui Galaxy S III și la lansarea în toamna, le-am auzit pe toate. Acum...

Despre Samsung Galaxy Note 2 pot să spun că am auzit multe zvonuri, puține plauzibile și mult mai puține credibile. De la saltul la un ecran de 5.5 inch, la păstrarea designului lui Galaxy S III și la lansarea în toamna, le-am auzit pe toate. Acum aflăm că acest phablet/smartablet ar putea fi prezentat oficial în cadrul IFA Berlin 2012.

Din câte îmi amintesc eu din ediția IFA de anul trecut, acolo au fost expuse doar produse deja prezentate oficial și dacă a existat vreo premieră, atunci ea a fost una locală sau un terminal minor. Samsung Galaxy Note 2 este genul de terminal care necesită fie o prezentare în tara-mama, Coreea de Sud, fie un eveniment Samsung cu mare tam-tam la New York. MK News afirmă că surse credibile i-au confirmat debutul în august la IFA și lansarea în octombrie, dar vă sfătuiesc să luați acest zvon cu mare precauție.

Aceleași surse sunt convinse că terminalul va folosi nouă tehnologie de display UBP (unbreakable pan), cu diagonală de 5.5 inch. Samsung ar fi în continuare în dubiu dacă să folosească o cameră de 12 sau 13 megapixeli, aparent, iar alte dotări vor include Android 4.1 și un procesor quad core Exynos. Sună ca un terminal perfect, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×