Motorola Droid 2 impresioneaza in testele benchmark Android 2.2

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.247 ori
<b>Motorola Droid 2 impresioneaza in testele benchmark Android 2.2</b>O ocazie excelenta de a afla mai multe despre noul Motorola Droid 2 o reprezinta testele tip benchmark efectuate recent pentru a demonstra potentialul lui Android 2.2 Froyo pe acest terminal. Dupa cum o arata si imaginea de mai jos, Droid 2 a obtinut...

O ocazie excelenta de a afla mai multe despre noul Motorola Droid 2 o reprezinta testele tip benchmark efectuate recent pentru a demonstra potentialul lui Android 2.2 Froyo pe acest terminal. Dupa cum o arata si imaginea de mai jos, Droid 2 a obtinut rezultate excelente, un scor de 1299 puncte, care il claseaza peste modele ca HTC Magic, Samsung Galaxy S, Nexus One, Moto Droid sau HTC Desire.

Avantajul lui Droid 2 este faptul ca el trece peste unele din defectele predecesorului sau, atat la capitolul hardware, cat si software si chiar tastatura. Astfel, padul directional al tastaturii a fost inlocuit cu taste sageti, in vreme ce ansamblul general de taste a fost si el modificat. Benchmark-ul mentionat mai sus ne-a fost util sa descoperim ca noul Moto Droid foloseste 512 MB RAM (200 MB disponibili de la bootare).

In plus, terminalul vine cu un slot pentru carduri microSD, o camera de 5 megapixeli similara cu cea de pe Droid, 8 GB memorie interna, 6 senzori (accelerator, magnetic, senzor pentru temperatura, proximitate, orientare si luminozitate), o baterie de 1300 mAh si Swype preinstalat. Cu astfel de dotari putem spera doar ca Motorola Droid 2 va debuta in aceasta luna, dupa cum ni s-a promis.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×