Motorola Droid 2 va fi pus in vanzare de maine

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.348 ori
<b>Motorola Droid 2 va fi pus in vanzare de maine</b>Succesorul popularului handset Motorola Droid, Moto Droid 2 va fi lansat maine, cel putin in SUA, unde va debuta prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Desi terminalul este foarte promitator, operatorul anterior mentionat a preferat sa pastreze...

Succesorul popularului handset Motorola Droid, Moto Droid 2 va fi lansat maine, cel putin in SUA, unde va debuta prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Desi terminalul este foarte promitator, operatorul anterior mentionat a preferat sa pastreze tacerea in legatura cu acest handset, fara a-i face prea multa reclama.

Astfel, a trebuit sa ne multumim cu imagini scapate pe web si speculatii in legatura cu specificatiile sale. Aflam si ca smartphone-ul va avea o editie speciala Star Wars, axata pe robotul R2D2, ca un apropo la intregul concept de Droid/Android/robot. Trebuie mentionat ca Droid 2 vine din start cu Android 2.2 la bord, suport Flash Mobile 10.1 si un ecran de 3.7 inchi care arata foarte bine.

Si tastatura QWERTY de pe primul Droid a fost modificata, fiind acum mai comoda si inlocuind padul directional cu taste-sageti. In plus, telefonul foloseste software-ul Swype pentru input via touchscreen. Pretul noului Moto Droid este de 199.99 dolari, cu un abonament Verizon pe 2 ani, dar ramane de vazut daca handsetul va fi la fel de accesibil ca pret si in tara noastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×