Motorola Droid 2 va fi pus in vanzare de maine

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.341 ori
<b>Motorola Droid 2 va fi pus in vanzare de maine</b>Succesorul popularului handset Motorola Droid, Moto Droid 2 va fi lansat maine, cel putin in SUA, unde va debuta prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Desi terminalul este foarte promitator, operatorul anterior mentionat a preferat sa pastreze...

Succesorul popularului handset Motorola Droid, Moto Droid 2 va fi lansat maine, cel putin in SUA, unde va debuta prin intermediul operatorului Verizon Wireless. Desi terminalul este foarte promitator, operatorul anterior mentionat a preferat sa pastreze tacerea in legatura cu acest handset, fara a-i face prea multa reclama.

Astfel, a trebuit sa ne multumim cu imagini scapate pe web si speculatii in legatura cu specificatiile sale. Aflam si ca smartphone-ul va avea o editie speciala Star Wars, axata pe robotul R2D2, ca un apropo la intregul concept de Droid/Android/robot. Trebuie mentionat ca Droid 2 vine din start cu Android 2.2 la bord, suport Flash Mobile 10.1 si un ecran de 3.7 inchi care arata foarte bine.

Si tastatura QWERTY de pe primul Droid a fost modificata, fiind acum mai comoda si inlocuind padul directional cu taste-sageti. In plus, telefonul foloseste software-ul Swype pentru input via touchscreen. Pretul noului Moto Droid este de 199.99 dolari, cu un abonament Verizon pe 2 ani, dar ramane de vazut daca handsetul va fi la fel de accesibil ca pret si in tara noastra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×