Planuri mari pentru 2012: LG anunța actualizarea smartphone-urilor Optimus la Android 4.0 ICS

2.246 ori
<b>Planuri mari pentru 2012: LG anunța actualizarea smartphone-urilor Optimus la Android 4.0 ICS</b>După ce Samsung, HTC și Motorola și-au făcut publice planurile cu privire la actualizarea terminalelor lor la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în următoarele luni, a venit și rândul celor de la LG. Tot la începutul lui 2012 își va realiza...

După ce Samsung, HTC și Motorola și-au făcut publice planurile cu privire la actualizarea terminalelor lor la Android 4.0 Ice Cream Sandwich în următoarele luni, a venit și rândul celor de la LG. Tot la începutul lui 2012 își va realiza actualizarea și compania care a creat seria de terminale Optimus.

Informațiile vin de pe pagina oficială de Facebook LG Mobile, care ne anunță că la anul telefoane precum LG Optimus 2X, Optimus Black, Optimus 3D și Optimus LTE vor beneficia de Ice Cream Sandwich. A existat și puțină controversa pe seama upgrade-ului lui LG Optimus 2X, care se zvonea că nu ar primi ICS, dar în cele din urmă LG a negat zvonurile și iată-l pe lista oficială de actualizare.

LG a declarat și că ia în calcul că alte modele să primească noul Android, deci lista nu este definitivă. De pe această listă preliminară mă bucură prezența lui LG Optimus Black, un telefon single core fantastic, atât la vremea debutului sau, cât și acum, pe final de an, când prețul a scăzut. în plus, vă dați seama cât de atractiv va fi LG Optimus LTE, cu un ecran HD și Android 4.0?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×