Motorola Droid HD confirmat de informațiile asociate unei fotografii realizate cu telefonul

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.160 ori
<b>Motorola Droid HD confirmat de informațiile asociate unei fotografii realizate cu telefonul</b>în ziua de azi e atât de ușor să scapi un telefon mobil neanunțat încă pe web... e de ajuns ca datele EXIF ale unei fotografii realizate cu telefonul să ajungă pe Internet și deja încep speculațiile. Astfel descoperim modelul Motorola Droid HD...

în ziua de azi e atât de ușor să scapi un telefon mobil neanunțat încă pe web... e de ajuns ca datele EXIF ale unei fotografii realizate cu telefonul să ajungă pe Internet și deja încep speculațiile. Astfel descoperim modelul Motorola Droid HD cu ajutorul unor imagini de pe Flickr.

Fotografiile au fost realizate în Libertyville, Illinois, exact în locul în care Motorola are un campus. Având în vedere faptul că telefonul are în nume particula "HD", ne gândim imediat la un model cu rezoluție 720p, care ar întrece în performanță chiar și ecranul Retina de pe iPhone 4 și chiar cele mai noi smartphone-uri cu display qHD.

Pentru a obține un ecran 720p nu este nevoie de vreo tehnologie futuristă, de vreme ce chiar și următorul terminal Nexus se zvonește că urmează să încorporeze un astfel de panou. Dacă Ice Cream Sandwich va rula la rezoluția de 720 x 1280 pixeli pe următorul Nexus, de ce nu ar face-o și pe acest nou venit?

în cel mai rău caz avem de-a face în cazil lui Motorola Droid HD doar cu un model Droid Bionic upgradat (telefonul Targa), deși un rebranding nu era în cărți deocamdată. în plus, nu cu mult timp în urmă am avut ocazia să vedem o fotografie cu un Motorola misterios, fără taste touch capacitive... să fie acesta Droid HD?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×