Motorola Droid Quark ajunge la FCC, ar putea fi primul telefon quad HD de la Moto

Autor:  | Publicat în:  Motorola 547 ori
<b>Motorola Droid Quark ajunge la FCC, ar putea fi primul telefon quad HD de la Moto</b>Motorola are câteva saptamâni foarte ocupate, astfel ca dupa ce a lansat noul Moto X, noul Moto G si ceasul Moto 360, acum ar pregati si un flagship din seria Droid. Numele sau este Motorola Droid Quark si terminalul a ajuns la FCC. &nbsp; &nbsp; Ca de...

Motorola are câteva saptamâni foarte ocupate, astfel ca dupa ce a lansat noul Moto X, noul Moto G si ceasul Moto 360, acum ar pregati si un flagship din seria Droid. Numele sau este Motorola Droid Quark si terminalul a ajuns la FCC.

Ca de obicei, acest model va fi lansat prin operatorul american Verizon si el a aparut la FCC cu suport pentru toate benzile acestui operator, dar si cu suport pentru roaming global GSM. Avem parte si de WiFi 802.11 a/b/g/n.ac, NFC si Bluetooth 4.0, iar Quark vine cu tehnologia Motorola Turbo Charger, care poate încarca terminalul în aproximativ 15 minute.

Moto Quark

Bateria sa ar urma sa aiba o capacitate în jurul a 3500 mah, iar documentele FCC mentioneaza pentru handset o lungime de 143.49 mm si o latime de 73.33 mm. Un asa numit Droid Turbo ajungea pe web luna trecuta, cu specificatii high end si el ar putea fi de fapt Quark. Astfel, am primi un smartphone cu ecran Quad HD, procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM si 32 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×