Un nou device ajuns pe web dezvăluie renunțarea la branding-ul Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  GooPhone 777 ori
<b>Un nou device ajuns pe web dezvăluie renunțarea la branding-ul Windows Phone</b>Potrivit ultimelor informații ajunse în presă, Microsoft dorește pe lângă utilizarea brandului propriu pe telefoanele Nokia Lumia, și denumirea platformei pentru mobile într-un mod simplu, și anume Windows, modalitate prin care se va renunța la...

Potrivit ultimelor informații ajunse în presă, Microsoft dorește pe lângă utilizarea brandului propriu pe telefoanele Nokia Lumia, și denumirea platformei pentru mobile într-un mod simplu, și anume Windows, modalitate prin care se va renunța la numele cunoscut până acum - Windows Phone.

Astăzi, prin intermediul unei imagini apărute pe web, putem vedea un device numit GoFone GF47W care adoptă acum denumirea Windows pe panoul spate în schimbul brandului Windows Phone. Acest lucru nu face altceva decât să confirme planurile Microsoft cu privire la o eventuală unificare a platformei mobile cu cea desktop.

Cu toate acestea, s-ar putea ca odată implementată această denumire să creeze un pic de confuzie printre fanii sistemului de operare Windows Phone. Totodată, rămâne de văzut și cum va reuși Microsoft să vândă în continuare terminale din gama Lumia la fel de bine, știind că de acum înainte logo-ul Nokia va fi înlocuit de către simbolul gigantului IT.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×