Motorola Droid RAZR și RAZR MAXX primesc actualizările la Android 4.0 ICS

1.582 ori
<b>Motorola Droid RAZR și RAZR MAXX primesc actualizările la Android 4.0 ICS</b>După o perioadă îndelungată de așteptare și cu eterna întrebare "de ce nu are Motorola prioritate dacă a fost cumpărată de Google", iată că în sfârșit a primit și Motorola Droid RAZR actualizarea la Android 4.0 ICS. și nu doar acest...

După o perioadă îndelungată de așteptare și cu eterna întrebare "de ce nu are Motorola prioritate dacă a fost cumpărată de Google", iată că în sfârșit a primit și Motorola Droid RAZR actualizarea la Android 4.0 ICS. și nu doar acest model, ci și varianta sa mai groasă, cu baterie mai bună, Droid RAZR MAXX.

Inițial Moto promisese că va oferi actualizările în trimestrul 2 și a reușit să își respecte promisiunea fix la finalul acestei perioade. Actualizarea poate fi descoperită accesând zona Settings, apoi About și apoi System Settings pe aceste telefoane. Dacă Android 4.0 ICS e disponibil, atunci vi se oferi posibilitatea de actualizare. Ce aduce acest software pe terminalele Motorola? Deblocare facială, stabilitate mai bună, un nou ecran de deblocare, multitasking pe bază de swipe pentru aplicații și o nouă interfață pentru cameră.

Motorola Droid RAZR și RAZR MAXX primesc actualizările la Android 4.0 ICS

Evident vin și îmbunătățiri de funcționare și creștere a stabilității sistemului, iar acest update vine după numeroase zvonuri și speculații și un test pe Droid RAZR și MAXX în luna mai. Deocamdată americanii au prioritate prin operatorul Verizon dar sunt sigur că în următoarea săptămâna toți posesorii de terminale RAZR de nouă generație vor primi Ice Cream Sandwich.

Preț Motorola Droid RAZR în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×