Motorola Droid X 2 Își face apariția pe listele autorității americane FCC

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.354 ori
<b>Motorola Droid X 2 Își face apariția pe listele autorității americane FCC</b>Motorola Droid X 2 și-a făcut recent apariția în documentele autorității americane FCC, care testează și oferă aprobarea pentru toate noile modele de gadgeturi înainte să ajungă pe piață. Nu este clar faptul că acesta este Droid X 2, el...

Motorola Droid X 2 și-a făcut recent apariția în documentele autorității americane FCC, care testează și oferă aprobarea pentru toate noile modele de gadgeturi înainte să ajungă pe piață. Nu este clar faptul că acesta este Droid X 2, el putând la fel de bine să fie și Motorola Bionic sau alt terminal.

Cunoscut sub numele de cod IHDT56MJ1 la FCC, terminalul vine cu suport CDMA, EVDO și WiFi 802.11n. împreună cu informațiile oficiale despre handset vine și o scrisoare despre confidențialitatea produsului, astfel că acest model Motorola și specificațiile sale trebuie să rămână "sub cheie" timp de 180 de zile. Termenul a luat startul încă de la depunerea documentelor oficiale la FCC în februarie.

Acest lucru înseamnă că am putea asista la o lansare a handsetului la jumătatea lunii august, care s-ar potrivi puțin cu faptul că Droid X în varianta originală a fost lansat la mijlocul lui iulie. Noul smartphone este înrudit cu Motorola Atrix, pe care l-am văzut în acțiune la MWC 2011 și se presupune că noul Droid X vine cu un touchscreen de 4.3 inch, un procesor dual core Tegra 2 și o cameră de 8 megapixeli.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×