Solutia pentru problema cu antena lui iPhone 4: carcase gratis?!

2.360 ori
<b>Solutia pentru problema cu antena lui iPhone 4: carcase gratis?!</b>Apple a abordat in sfarsit problemele cu antena si semnalul lui iPhone 4, intr-o conferinta organizata vineri, 16 iulie. Gigantul din Cupertino a inceput conferinta cu statisici, astfel ca am aflat ca noul handset Apple s-a vandut in peste 3 milioane de...

Apple a abordat in sfarsit problemele cu antena si semnalul lui iPhone 4, intr-o conferinta organizata vineri, 16 iulie. Gigantul din Cupertino a inceput conferinta cu statisici, astfel ca am aflat ca noul handset Apple s-a vandut in peste 3 milioane de unitati in doar 3 saptamani. Daca aveti intrebari in legatura cu modul in care Steve Jobs and co vor rezolva problema cu antena lui iPhone 4, aflati ca Apple are o solutie inedita: carcase gratis...

Din aceeasi conferinta am aflat ca inginerii Apple au descoperit ca iPhone 4 nu este singurul terminal cu probleme de semnal, o abordare destul de josnica, aruncand cu noroi in competitie. Astfel, aflam ca exista handseturi BlackBerry ale caror convorbiri pica din aceleasi motive ca si pe iPhone 4, dupa cum este cazul si la unele terminale HTC Droid Eris si Samsung Omnia 2.

Apoi a fost adusa din nou in discutie problema cu algoritmul folosit pentru calcularea semnalului de pe iPhone, care s-ar parea ca este rezolvata de iOS 4.0.1, lansat recent. Semnalul va continua sa scada, dar macar acum vom stii care este intensitatea sa reala. Steve Jobs a tinut sa precizeze ca Apple a investit 100 de milioane in cercetarea necesara pentru rezolvarea defectelor lui iPhone 4.

Solutia pentru problema cu antena lui iPhone 4: carcase gratis?!

Concluzia cercetarii? Toate smartphone-urile au puncte slabe, iar pana acum doar 1% dintre cumparatorii de iPhone au intrat in contact cu Applecare pentru rezolvarea problemelor handsetului. Daca facem o comparatie, aflam ca iPhone 3GS a avut o rata de returnare a unitatilor de 6%, in comparatie cu procentul de 1.7% de returnare a lui iPhone 4.

Jobs a precizat si ca noul iPhone intrerupe mai mult convorbiri (per suta) decat modelul 3GS, iar gurul Apple a tinut sa informeze publicul ca a primit 5000 de mailuri, care afirmau ca noul terminal functioneaza perfect. Revenind la solutia companiei din Cupertino, aceasta va oferi carcase gratuite celor care au plangeri cu privire la semnalul lui iPhone 4.

Solutia pentru problema cu antena lui iPhone 4: carcase gratis?!

In plus, daca sunteti nemultumiti de telefon si l-ati cumparat intr-o perioada mai mica de 30 de zile de lansarea sa, veti putea primi banii inapoi. Oferta care include carcase gratuite este valabila pana pe 30 septembrie, iar Steve Jobs a promis ca va rezolva si problema cu senzorul de proximitate de pe iPhone 4. Acest terminal va ajunge in inca 17 tari in data de 30 iulie.

Concluzia? Apple ne ofera un surogat de solutie, in locul unui fix hardware sau software, incercand sa impresioneze publicul prin accesorii gratuite, care vor rezolva temporar problema cu antena.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×