Motorola Droid Xtreme, acum intr-o noua serie de imagini

1.132 ori
<b>Motorola Droid Xtreme, acum intr-o noua serie de imagini</b>Daca ati crezut ca HTC este campionul handseturilor scapate pe web in ultima luna, iata ca nici Motorola nu se lasa mai prejos, astfel ca vedem un nou model fotografiat si prezentat in urmatoarele imagini, aparent numit Droid X (sau Xtreme sau Shadow):...

Daca ati crezut ca HTC este campionul handseturilor scapate pe web in ultima luna, iata ca nici Motorola nu se lasa mai prejos, astfel ca vedem un nou model fotografiat si prezentat in urmatoarele imagini, aparent numit Droid X (sau Xtreme sau Shadow):

De Motorola Shadow am mai auzit, iar unele surse speculau ca acesta ar fi chiar mult-asteptatul Droid 2, dar numele Droid X sau Moto Xtreme nu ne suna familiar. Imaginile ne prezinta un terminal aratos, cu o tasta dedicata pentru camera, iesire HDMI si un design foarte "metalizat". Din cate stim, acest handset va rula Android 2.2 si se va baza pe 9 panouri Home, dar nu va folosi interfata MOTOBLUR.

Motorola Droid Xtreme

Carcasa metalica indica faptul ca acesta ar putea fi cu adevarat un succesor pentru Moto Droid, chiar daca acesta renunta la tastatura fizica a primului terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×