Motorola KRZR K3 cu HSDPA de mare viteza

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.491 ori
<b>Motorola KRZR K3 cu HSDPA de mare viteza</b>Motorola si-a anuntat astazi modelul KRZR K3, un terminal stilat care suporta downloaduri media extrem de rapide si video streaming. KRZR K3 include 2 camere digitale, dintre care, cea interna este de tip VGA si suporta video calluri in timp real....

Motorola si-a anuntat astazi modelul KRZR K3, un terminal stilat care suporta downloaduri media extrem de rapide si video streaming.

KRZR K3 include 2 camere digitale, dintre care, cea interna este de tip VGA si suporta video calluri in timp real. Cealalta camera este una digitala de 2.0 megapixeli cu zoom de pana la 8x, putand captura imagini de inalta rezolutie. Veti putea trimite imaginile unei imprimante cu Bluetooth pentru a va printa pozele preferate.

Avand 64 MB de memorie interna si spatiu aditional pentru carduri microSD, telefonul va va permite sa stocati sute de poze si fisiere video. Construit pentru comoditate si viteza inalta, KRZR K3 are un design similar cu cel al modelului RAZR. De asemenea K3 profita de avantajele tehnologiei 3G cu ajutorul conectivitatii HSDPA. Astfel utilizatorii vor putea accesa stiri, muzica si videoclipuri direct de pe terminalele lor.

Telefonul va fi disponibil la inceputul anului 2007 intr-o combinatie de culori gri intunecat-perlat.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×