Motorola KRZR K3 cu HSDPA de mare viteza

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.477 ori
<b>Motorola KRZR K3 cu HSDPA de mare viteza</b>Motorola si-a anuntat astazi modelul KRZR K3, un terminal stilat care suporta downloaduri media extrem de rapide si video streaming. KRZR K3 include 2 camere digitale, dintre care, cea interna este de tip VGA si suporta video calluri in timp real....

Motorola si-a anuntat astazi modelul KRZR K3, un terminal stilat care suporta downloaduri media extrem de rapide si video streaming.

KRZR K3 include 2 camere digitale, dintre care, cea interna este de tip VGA si suporta video calluri in timp real. Cealalta camera este una digitala de 2.0 megapixeli cu zoom de pana la 8x, putand captura imagini de inalta rezolutie. Veti putea trimite imaginile unei imprimante cu Bluetooth pentru a va printa pozele preferate.

Avand 64 MB de memorie interna si spatiu aditional pentru carduri microSD, telefonul va va permite sa stocati sute de poze si fisiere video. Construit pentru comoditate si viteza inalta, KRZR K3 are un design similar cu cel al modelului RAZR. De asemenea K3 profita de avantajele tehnologiei 3G cu ajutorul conectivitatii HSDPA. Astfel utilizatorii vor putea accesa stiri, muzica si videoclipuri direct de pe terminalele lor.

Telefonul va fi disponibil la inceputul anului 2007 intr-o combinatie de culori gri intunecat-perlat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×