Nokia E90 Communicator privit prin ochiul critic

29.654 ori
<b>Nokia E90 Communicator privit prin ochiul critic</b>Dupa 10 telefoane si 10 ani de telefoane Communicator, ce mai poate Nokia sa faca pentru noi? E90 este cel de-al unsprezecelea model de Communicator, o pleiada de functii hi-fi, aproape de sci-fi, cu un design ce lasa totusi de dorit. Care este problema...

Dupa 10 telefoane si 10 ani de telefoane Communicator, ce mai poate Nokia sa faca pentru noi? E90 este cel de-al unsprezecelea model de Communicator, o pleiada de functii hi-fi, aproape de sci-fi, cu un design ce lasa totusi de dorit.

Care este problema cu designul lui E90? Ei bine sa spunem ca daca am fi bagat un Nokia 6151 intr-un suport de ochelari, rezultatul final ar fi aratat la fel.  Deschizand aceasta veritabila cutie a Pandorei vom gasi o tastatura QWERTY si un display intern urias pentru standardele actuale, cu o rezolutie de 800x352 pixeli. Poate suna bine, dar nu arata la fel de bine, caci utilizarea tastaturii se face greu, in conditiile in care nu toti avem degete de pianist. Preview-ul de mai jos poate confirma acest lucru:

In era touch-screen-ului Nokia ramane fidela tastaturii, dar putem ierta modelul avand in vedere ca include o camera de 3.2 megapixeli, HSDPA, Wi-Fi si un slot pentru card MicroSD. Un telefon atat de lat si nu chiar subtire, in buna traditie a Communicatorului va costa in jur de 750-800 euro cand va incepe comercializarea sa pentru consumatorii de masa. Cantarind 210 grame si avand un time de standby de 14 zile, E90 este maestrul conectivitatii incluzand suport pentru miniUSB, Blueetoth 2.0 si un port infrarosu.

Toate aceste trasaturi, plus un radio FM pot convinge fanul Nokia sa incerce inca un Communicator, si anume E90, asta daca nu este este obsedat de telefoanele mici sau de designurile simple si originale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×