Motorola lanseaza telefonul ROKR EM35

2.098 ori
<b>Motorola lanseaza telefonul ROKR EM35</b>Incercand sa concureze cu lansarile Nokia de ieri, Motorola anuntat un nou handset cu functii muzicale, terminalul ROKR EM35, pe care il puteti admira mai jos: Acest telefon muzical soseste cu faimoasa tehnologie CrystalTalk, la baza careia se afla 2...

Incercand sa concureze cu lansarile Nokia de ieri, Motorola anuntat un nou handset cu functii muzicale, terminalul ROKR EM35, pe care il puteti admira mai jos:

Acest telefon muzical soseste cu faimoasa tehnologie CrystalTalk, la baza careia se afla 2 microfoane care filtreaza zgomotul de fond, sunet cu surround virtual stereo, playerul audio MOTOMUSIC si difuzoare duale. In plus, printre specificatiile sale se numara si Radio FM, conectivitate quad-band EDGE, o camera de 3.1 megapixeli si memorie interna de 110MB, care poate fi crescuta pana la 32GB prin intermediul cardurilor.

Toate acestea, intr-un handset care cantareste 116 grame, dar se pare ca deocamdata nu cunoastem operatorul care va lansa terminalul ROKR EM35 sau pretul sau oficial. Pentru o suma decenta, acest handset ar putea fi un hit in perioada Craciunului si ar putea pune Motorola pe picioare, asta daca nu o vor face Moto Alexander si Atila cu mai mult succces.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×