Motorola lansează un telefon triplu-SIM În Brazilia - MOTOKEY 3-CHIP

1.105 ori
<b>Motorola lansează un telefon triplu-SIM În Brazilia - MOTOKEY 3-CHIP</b>Motorola a găsit o soluție pentru persoanele cărora nici un telefon dual-sim nu sunt de ajuns. Au prezentat în Brazilia - Motorola MOTOKEY 3-CHIP. Nu-i un smartphone ci un telefon de buget ce poate acomoda până la trei cartele SIM. &nbsp; Printre...

Motorola a găsit o soluție pentru persoanele cărora nici un telefon dual-sim nu sunt de ajuns. Au prezentat în Brazilia - Motorola MOTOKEY 3-CHIP. Nu-i un smartphone ci un telefon de buget ce poate acomoda până la trei cartele SIM.

Printre specificațiile lui MOTOKEY 3-CHIP se alfă tastatura qwerty fizică, cameră foto de 2 Megapixeli, microSD de 2 GB inclus în pachet, radio FM. Una dintre cartele poate fi utilizată pentru transfer de date la un moment dat, iar celelalte două pentru apeluri și mesaje.

Va fi disponibil doar în Brazilia pentru început din prima săptămână a lui iunie 2012, la un preț de 171 dolari - destul de scump față de ceea ce oferă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×