Motorola Moto 360 fotografiat și filmat În cadrul unei experiențe hands-on la I/O 2014; De departe cel mai arătos smartwatch (Video)!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.414 ori
<b>Motorola Moto 360 fotografiat și filmat În cadrul unei experiențe hands-on la I/O 2014; De departe cel mai arătos smartwatch (Video)!</b>încă de când a fost anunțat prima oară Motorola Moto 360, el părea un smartwatch foarte arătos și am apreciat apoi și faptul că Google a primit sugestii și concepte de la designeri pentru interfața și lookul său. Ei bine, produsul a fost...

încă de când a fost anunțat prima oară Motorola Moto 360, el părea un smartwatch foarte arătos și am apreciat apoi și faptul că Google a primit sugestii și concepte de la designeri pentru interfața și lookul său. Ei bine, produsul a fost prezentat la I/O 2014 pe scenă și oferit și pentru experiențe hands on celor prezenți. Ce a ieșit vedeți mai jos.

Dacă am înțeles bine din conferința de ieri toți cei participanți la eveniment au primit câte un ceas LG și Samsung, iar cel Motorola le va sosi acasă atunci când va fi disponibil. Moto 360 se remarcă prin faptul că are un corp rotunjit, iar cei care au pus mâna pe el afirmă că e foarte ușor. Moto 360 nu e încă un produs finalizat și el va sosi tot în această vară, dar peste câteva săptămâni, în vreme ce LG G Watch și Samsung Gear Live, celelalte modele Android Wear sunt disponibile la precomanda acum.

Motorola Moto 360 fotografiat și filmat În cadrul unei experiențe hands-on la I/O 2014; De departe cel mai arătos smartwatch (Video)!

Noul produs Moto va avea o curea din piele, un buton Home singular plasat lateral, iar ecranul său arata foarte bine. Pot spune cu mâna pe inimă că acest device arată cam cum ne-am imaginat cu toții că ar arăta un iWatch. Toate iconurile arată curat, avem un UI aerisit, iar prezentarea produsului a mers fără buguri și blocaje. Ceasul suporta comenzi vocale, iar speculațiile afirmă că el ar veni cu procesor Snapdragon 400 și 512 MB RAM, plus 4 GB stocare.

Motorola Moto 360

Observ că avem parte și de  integrare Hangouts și notificări. Cât ați fi dispuși să cheltuiți pe un asemenea produs? 200 de dolari ar părea o sumă corectă.

​

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×