Noul iPad Pro 2018 ar urma să vină cu Face ID și decupaj în ecran, conform firmware-ului iOS 11.3

913 ori
<b>Noul iPad Pro 2018 ar urma să vină cu Face ID și decupaj în ecran, conform firmware-ului iOS 11.3</b>Potrivit firmware-ului iOS 13 s-ar părea că Apple are în plan lansarea unei noi versiuni iPad Pro, model care în 2018 va aduce tehnologia Face ID și probabil un decupaj în ecran pentru implementarea senzorilor necesari. Tot din software mai

Cine spera ca iPad Pro să nu fie afectat de trendul "bretonării" lui iPhone X va fi dezamăgit de cele mai noi veşti. Au apărut indicii cşi iPad-ul se pregăteşte să primească un decupaj special în partea de sus a ecranului, care implică integrarea de senzori TrueDepth. Aflăm care sunt acele indicii mai jos.

Apple iPad Pro

iPad Pro 2018 este în continuare un mister, pentru că nu îi cunoaştem diagonala sau specificaţiile. Totuşi un cod firmware din iOS 11.3 Developer Preview menţionează un aşa numit "iPad_modern". Codul "modern" ar fi reprezentat şi iPhone X, pe vremea când iOS 11 era în dezvoltare. Experţii care au disecat codul consideră că "modern" ar fi o semnalare a integrării camerelor TrueDepth şi a lui Face ID.

Noua tabletă ar trebui să vină şi cu suport Animoji şi are marele avantaj al spaţiului mai generos, aşa că nu trebuie musai să integreze senzorii TrueDepth în vreun decupaj sus. Ar putea să îi plaseze chiar şi lateral, de vreme ce tableta va petrece mult timp în landscape. Mai aflăm că firma din Cupertino pregăteşte şi o tabletă mai accesibilă, care ar urma să coste 259 dolari.

Apple lansează de obicei noile modele iPad primăvara şi sunt şanse să vedem un debut de gen la pachet cu un iPhone SE 2 eventual. Dacă nu, atunci iPad Pro 2018 va sosi la toamnă cu noile modele iPhone. Nu e exclus să vedem şi trecerea la un panou OLED 4K pe tabletă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×