Motorola Moto G6 Play apare în GeekBench cu rezultate modeste; Are procesor Snapdragon 430

708 ori
<b>Motorola Moto G6 Play apare în GeekBench cu rezultate modeste; Are procesor Snapdragon 430</b>Și Motorola va avea numeroase produse de prezentat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018, printre acestea numărându-se și modelul Moto G6 Play. Acest dispozitiv își face apariția astăzi în cadrul testului benchmark

Unul dintre smartphone-urile ce va debuta anul acesta la MWC este și Motorola Moto G6 Play, terminal despre care am tot aflat informații în ultima vreme și care astăzi își face apariția în cadrul testului benchmark GeekBench. Aici sunt reconfirmate dotările sale mid-range reprezentate de către procesorul Qualcomm Snapdragon 430 cu 8 nuclee tactate la 1.4 GHz și de către cei 3 GB RAM de la bord.

Moto G6 Play

Ca performanțe acest model obține 472 puncte la testul single-core, respectiv 1801 puncte la testul multi-core - capitol unde nu va impresiona pe nimeni. Vestea cea bună este că va rula sistemul de operare Android 8.0 Oreo din fabrică alături de o interfață aproape de cea stock.

Potrivit ultimelor leak-uri, Moto G6 Play ne va mai oferi un ecran de 5.7 inch cu rezoluție HD+, o baterie generoasă de 4000 mAh și o cameră foto principală cu bliț LED și suport pentru captură 1080p. Prețul acestui handset va fi de aproximativ 190 dolari și la prima vedere nu e o alegere tocmai rea, urmând a fi un dispozitiv interesant pentru cei care își prelungesc sau încheie un nou contract cu operatorul preferat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×