Motorola Moto One/ One Power apare din nou în fotografii, acum fără breton

1.000 ori
<b>Motorola Moto One/ One Power apare din nou în fotografii, acum fără breton</b>Motorola ne pregătește ceea ce se anunța a fi un rival pentru Nokia X6 (2018), așa numitul Moto One Power sau mai nou Moto One. Au mai scăpat specificații ale sale, dar și randări și chiar fotografii live, iar azi vedem un nou șir de fotografii cu handset

Motorola ne pregătește ceea ce se anunța a fi un rival pentru Nokia X6 (2018), așa numitul Moto One Power sau mai nou Moto One. Au mai scăpat specificații ale sale, dar și randări și chiar fotografii, iar azi vedem un nou șir de fotografii cu handset-ul, cu ceva diferit.

Recent Motorola a confirmat un eveniment organizat pe 2 august, în cadrul căruia ar urma să îl prezinte pe Moto Z3 și pe acest misterios Motorola One. Știm până acum că acest din urmă terminal va inaugura bretonul în rândul modelelor Moto. Sursa fotografiilor este 91mobiles, care publică de obicei astfel de scăpări.

Problemă e că acest Moto One apare fără breton, în comparație cu ultimele leak-uri. Terminalul adopta designul de cameră în stil iPhone X, dar și un corp din sticlă și metal, cu sticlă în spate și ramă metalică. Moto One/ One Power ar urmă să fie un telefon Android One.

Sunt surse ce afirmă că acesta ar fi de fapt un alt smartphone decât Moto One, sau o versiune derivată, mai light. Specificațiile lui Moto One vor include un procesor Snapdragon 636, ecran de 6.2 inch Full HD+, 4 GB RAM, 64 GB și o cameră duală de 12 MP + 5 MP în spate. Bateria de 3780 mAh sună deosebit de bine.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×