Vivo Xplay 5 apare într-o serie de imagini 3D cu display cu muchii curbate în stil Galaxy S7 Edge şi acustică HiFi 3.0

1.827 ori
<b>Vivo Xplay 5 apare într-o serie de imagini 3D cu display cu muchii curbate în stil Galaxy S7 Edge şi acustică HiFi 3.0</b>Vivo Xplay 5 a fost subiect de ştiri cu c&acirc;teva ore &icirc;n urmă c&acirc;nd se remarca prin faptul că va fi primul telefon cu 6 GB RAM de pe piaţă. Acum vedem noi randari ale terminalului, care scot &icirc;n evidenţă un design arătos, dar...

Vivo Xplay 5 a fost subiect de ştiri cu câteva ore în urmă când se remarca prin faptul că va fi primul telefon cu 6 GB RAM de pe piaţă. Acum vedem noi randari ale terminalului, care scot în evidenţă un design arătos, dar familiar.

Astfel, acele muchii curbate ale ecranului sunt clar inspirate de modelele Galaxy S6 Edge, S6 Edge+ şi S7 Edge. Din câte evedem în imagini ele afişează ora, nivelul bateriei şi notificările. Terminalul a primit şi un teaser oficial cu privire la acusticaă HiFi 3.0, cu care va sosi la bord. Vivo are o tradiţie interesantă de teasere când vine vorba de telefoane noi.

Vivo Xplay 5 apare într-o serie de imagini 3D cu display cu muchii curbate în stil Galaxy S7 Edge şi acustică HiFi 3.0

Ei prezintă câte o funcţie nouă în fiecare zi. Vivo Xplay 5 vine cu procesor Snapdragon 820 la bord, un corp metalic destul de slim şi cantitatea uriaşă de RAM mai sus menţionată. Lansarea ar urma să aibă loc pe 1 martie, iar Vivo, spre deosebire de alţi producători chinezi nu se fereste să aplice preţuri mari pentru smartphone-urile sale, aşa că ne aşteptam la o sumă serioasă.

Vivo Xplay 5

HiFi 3.0

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×