Motorola MOTO X ajunge În România prin intermediul evoMAG.ro la un preț de 2.059 lei!

2.190 ori
<b>Motorola MOTO X ajunge În România prin intermediul evoMAG.ro la un preț de 2.059 lei!</b>După ce fratele mai mic, și anume Motorola Moto G ne-a impresionat plăcut, obținând o notă de 8.3/10 din partea colegului nostru Alex ce v-a oferit un review detaliat cu terminalul în cauză, iată că de astăzi, versiunea mai mare și mai bine...

După ce fratele mai mic, și anume Motorola Moto G ne-a impresionat plăcut, obținând o notă de 8.3/10 din partea colegului nostru Alex ce v-a oferit un review detaliat cu terminalul în cauză, iată că de astăzi, versiunea mai mare și mai bine dotată a lui Moto G a ajuns și în România prin intermediul retailer-ului evoMAG.

Device-ul este nimeni altul decât Motorola Moto X, acesta fiind unul dintre ultimele produse realizate de către Motorola sub conducerea Google. După cum bine știți, Google a vândut Motorola pentru suma de 2.91 miliarde de dolari către Lenovo.

Motorola Moto X ajunge În România prin intermediul evoMAG.ro la un preț de 2.059 lei!

Din punct de vedere al dotărilor hardware, Moto X încântă printr-un display HD de 4.7 inch, un procesor dual-core tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, 4G LTE, o cameră frontală de 10 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Motorola Moto X vine cu funcția Always Listening, măsoară 10.4 mm în grosime și cântărește 130 grame. De asemenea, în interiorul carcasei regăsim și o baterie Li-lon de 2200 mAh. Pentru moment, evoMAG oferă varianta pe negru a lui Moto X la un preț de 2.059 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×