Motorola MOTO X ajunge În România prin intermediul evoMAG.ro la un preț de 2.059 lei!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.080 ori
<b>Motorola MOTO X ajunge În România prin intermediul evoMAG.ro la un preț de 2.059 lei!</b>După ce fratele mai mic, și anume Motorola Moto G ne-a impresionat plăcut, obținând o notă de 8.3/10 din partea colegului nostru Alex ce v-a oferit un review detaliat cu terminalul în cauză, iată că de astăzi, versiunea mai mare și mai bine...

După ce fratele mai mic, și anume Motorola Moto G ne-a impresionat plăcut, obținând o notă de 8.3/10 din partea colegului nostru Alex ce v-a oferit un review detaliat cu terminalul în cauză, iată că de astăzi, versiunea mai mare și mai bine dotată a lui Moto G a ajuns și în România prin intermediul retailer-ului evoMAG.

Device-ul este nimeni altul decât Motorola Moto X, acesta fiind unul dintre ultimele produse realizate de către Motorola sub conducerea Google. După cum bine știți, Google a vândut Motorola pentru suma de 2.91 miliarde de dolari către Lenovo.

Motorola Moto X ajunge În România prin intermediul evoMAG.ro la un preț de 2.059 lei!

Din punct de vedere al dotărilor hardware, Moto X încântă printr-un display HD de 4.7 inch, un procesor dual-core tactat la 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, 4G LTE, o cameră frontală de 10 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Motorola Moto X vine cu funcția Always Listening, măsoară 10.4 mm în grosime și cântărește 130 grame. De asemenea, în interiorul carcasei regăsim și o baterie Li-lon de 2200 mAh. Pentru moment, evoMAG oferă varianta pe negru a lui Moto X la un preț de 2.059 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×