Allview lansează smartphone-ul octa-core P7 Xtreme; acesta vine cu o cameră foto rotativă de 13 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Allview 4.265 ori
<b>Allview lansează smartphone-ul octa-core P7 Xtreme; acesta vine cu o cameră foto rotativă de 13 megapixeli</b>După ce la sfârșitul anului trecut v-am prezentat un calendar complet cu lansările celor de la Allview pentru anul 2014, în cadrul căruia se regăsea și un model ce integra o cameră foto rotativă, iată că acesta devine acum realitate. De...

După ce la sfârșitul anului trecut v-am prezentat un calendar complet cu lansările celor de la Allview pentru anul 2014, în cadrul căruia se regăsea și un model ce integra o cameră foto rotativă, iată că acesta devine acum realitate. De asemenea, aflați că am fost primii care au dezvăluit numele acestui prim terminal octa-core al companiei brașovene, și anume Allview P7 Xtreme.

Lucian Peticilă, Manager General Allview a declarat: „Ne-am obișnuit clienții să intuim nevoile lor și să fim cu un pas înainte în a le oferi cele mai noi tehnologii. Cu P7 Xtreme, utilizatorii se vor bucura de inovație și performanță într-un device inteligent, adaptat celor mai pretențioase necesități de multi-tasking și dotat cu cea mai performantă cameră frontală existentă la ora actuală pe piața din România”.

Allview lansează smartphone-ul octa-core P7 Xtreme; acesta vine cu o cameră foto rotativă de 13 megapixeli

Allview P7 Xtreme dispune de o carcasă unibody în care regăsim un display IZGO IPS HD ce măsoară 4.7 inch protejat de Dragontrail X Glass, un procesor octo-core tactat la 1.7 GHz, 1 GB RAM, 16 GB de stocare, sunet DTS, 3G, WiFi și Bluetooth 4.0. La capitolul cameră, P7 Xtreme vine cu un senzor rotativ de 13 megapixeli ce se transformă într-o adevărată cameră frontală printr-o rotație la 210 grade, aceasta dovedindu-se a fi cea mai bună cameră pentru selfie-uri existentă în acest moment pe un smartphone.

Noul smartphone octo-core al companiei brașovene rulează Android 4.2 JellyBean, măsoară 8.45 mm în grosime, cântărește 143,1 grame și vine la pachet cu o baterie de 2200 mAh. Allview X7 Xtreme va fi disponibil în magazinele partenere pe alb sau negru începând din data de 16 aprilie la un preț de 1.299 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×