Samsung Galaxy A8 va fi anunţat oficial pe 15 iulie, se vinde de pe 17 şi va costa 439 de euro

1.687 ori
<b>Samsung Galaxy A8 va fi anunţat oficial pe 15 iulie, se vinde de pe 17 şi va costa 439 de euro</b>Ultimele date care mai lipseau legate de Samsung Galaxy A8 sunt aici şi aflăm azi care va fi preţul estimat pentru acest model, dar şi o dată de lansare. După ce am descoperit ca v&acirc;rful de gama al seriei Galaxy A va include un scanner de...

Ultimele date care mai lipseau legate de Samsung Galaxy A8 sunt aici şi aflăm azi care va fi preţul estimat pentru acest model, dar şi o dată de lansare. După ce am descoperit ca vârful de gama al seriei Galaxy A va include un scanner de amprente, recapitulăm dotările sale şi aflăm şi un preţ estimativ.

Se pare că pe 15 iulie va fi prezentat acest model în cadrul unui eveniment organizat în China, iar apoi va ajunge în magazine pe 17 iulie. Preţul sau va fi de aproximativ 439 de dolari, cel puţin pe piaţa locală, iar terminalul va sosi cu un ecran Full HD Super AMOLED de 5.66 inch. El va include şi un procesor octa core Snapdragon 615 de 1.5 GHz, 2 GB RAM şi 32 GB stocare, plus slot microSD.

Samsung Galaxy A8

Terminalul se remarcă prin grosimea sa foarte scăzută, de doar 5.9 mm, dar şi prin cameră de 16 megapixeli din spate, cu suport pentru HDR în timp real. În plus, la bord vom avea o baterie de 3050 mAh, iar handsetul va veni şi cu scanner de amprente integrat în butonul Home şi un corp complet metalic. Aflăm mai multe în Shanghai pe 15 iulie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×