Roadmap-ul de lansări Motorola apare într-o prezentare oficială; iată telefoanele ce sosesc în 2017!

1.231 ori
<b>Roadmap-ul de lansări Motorola apare într-o prezentare oficială; iată telefoanele ce sosesc în 2017!</b>În cadrul evenimentului Motorola destinat acționarilor au fost prezentate și o serie de slide-uri care ni-l dezvăluiau pe Moto X4 în câteva imagini. Astăzi descoperim că există și o altă imagine din cadrul acestei prezentări care include roadmap-ul de

Acest weekend a sosit și cu o serie de fotografii din cadrul unei prezentări Motorola ce ni-l dezvăluia pe Moto X4 alături de câteva dintre dotările sale hardware. Astăzi, @evleaks vine cu o altă imagine care conține întreg roadmap-ul de lansări a celor de la Motorola pentru anul 2017 în ceea ce privește piața smartphone pe care compania se va axa în totalitate.

Roadmap Motoroal

Ei bine, acest slide ne confirmă existența produselor despre care știam deja, inclusiv cea a modelelor succesor pentru Moto Z ce vor păstra conceptul de modularitate inaugurat odată cu varianta din 2016. Există și handset-uri din zona de buget pe listă, dar și produse ce se remarcă prin baterii generoase. Iată-le pe toate mai jos:

  • Moto Z2 Play - display FHD de 5.5 inch, suport pentru Moto Mods
  • Moto Z2 Force - display ShatterShield, suport Moto Mods și viteze LTE de până la 1 Gbps
  • Moto X4 - display FHD de 5.2 inch, cameră duală
  • Moto gS - display FHD de 5.2 inch, corp metalic
  • Moto gS Plus - display FHD 5.5 inch, corp metalic
  • Moto E - display HD de 5 inch, sticlă 2.5D și scanner de amprente
  • Moto E Plus - display HD de 5.5 inch, baterie de 5000 mAh
  • Moto C - display de 5 inch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli
  • Moto C Plus - display HD de 5 inch și baterie de 4000 mAh 

După cum puteți vedea, Motorola are pregătite smartphone-uri pentru toate gusturile și pentru toate categoriile de preț, de la modele cu dotări de top și până la produse ce impresionează prin bateriile generoase oferite la pachet. Să sperăm doar că prețurile vor fi la fel de atractive precum noile smartphone-uri ce sosesc în acest an din partea Motorola. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×