MSN Direct Weather, News si Stocks acum prin Windows Mobile

1.142 ori
<b>MSN Direct Weather, News si Stocks acum prin Windows Mobile</b>Serviciul MSN Direct furnizeaza cele mai noi predictii meteo, cotatii bursiere si continuturi din lumea divertismentului acum si pe Windows Mobile, dupa ce a cunoscut succesul pe terminalele MSN Spot. &nbsp; MSN Direct a fost disponibil prin intermediul...

Serviciul MSN Direct furnizeaza cele mai noi predictii meteo, cotatii bursiere si continuturi din lumea divertismentului acum si pe Windows Mobile, dupa ce a cunoscut succesul pe terminalele MSN Spot.

MSN Direct a fost disponibil prin intermediul MSN Spot pana acum, lipsind in mod surprinzator de pe telefoanele produse in colaborare cu Microsoft. Acest lucru a fost remediat acum si puteti beneficia de informatii updatate direct pe ecranul mobilului dumneavoastra, indiferent de conexiunea de date folosita (WiFi, 3G, EDGE). Avantajul major al acestui serviciu oferit de Microsoft este gratuitatea sa.

Acest lucru inseamna ca MSN Direct se indreapta catre transformarea intr-un serviciu disponibil doar pentru telefoanele aflate deja intr-o retea. Evident, o astfel de decizie ar putea insemna ca vom vedea serviciul si pe alte terminale si platforme, care sa nu fie productia celor de la Microsoft.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×