Motorola Occam și Manta Într-un test de benchmark cu Android 4.2 Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.159 ori
<b>Motorola Occam și Manta Într-un test de benchmark cu Android 4.2 Jelly Bean</b>A început o întreagă discuție în ce privește Android 4.2. Unele bloguri de tehnologie au venit cu detalii, după aceea au retractat și au spus că n-au verificat sursele ca atare și s-a creat buzz fără să existe ceva real. Un oficial al Google...

A început o întreagă discuție în ce privește Android 4.2. Unele bloguri de tehnologie au venit cu detalii, după aceea au retractat și au spus că n-au verificat sursele ca atare și s-a creat buzz fără să existe ceva real. Un oficial al Google a reacționat pe rețeaua lor socială și a lăsat să se înțeleagă că Android 4.2 nu va veni în viitorul apropiat.

Cert este că vom vedea un device din seria Nexus până la final și că acesta va primi un upgrade, un Android 4.1 Jelly Bean și mai bine optimizat. Poate că vor alege să-l numească Android 4.2 Jelly Bean. Vom vedea în viitorul apropiat. Se apropie sezonul sărbătorilor de iarnă și lansare ar trebuie să fie cu disponibilitate din perioada respectivă pentru a face vânzări mai bune.

A mai apărut un benchmark pentru un smartphone și o tabletă Motorola - smartphone, Motorola Occam și tabletă, Motorola Manta. S-ar putea ca aceste nume să fie de fapt codurile sub care sunt dezvoltate și ulterior să treacă pe o altă denumire, mai ușor de reținut de către public.
Motorola Occam scoate un scor bun și la frecvența procesorului se spune că ar fi la 1512 MHz. Se afirmă că de fapt ar rula Android 4.2 și de acolo sporul de performanță sau că ar dispune de un procesor quad-core. Tableta Motorola Manta apare cu un CPU tactat la 1700 MHz de care nu se știe mare lucru.

Se spune că cele două device-uri ar veni cu 4.2 Jelly Bean din stoc, dar trebuie spus clar că-i un simplu zvon. Vom vedea în săptămânile viitoare dacă se concretizează.

▶▶▶ Bluboo S8 Black la 975 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×