Samsung Galaxy Note 10, iPhone XI şi Pixel 4 au datele de lansare scăpate de un mare operator de telefonie

1.751 ori
<b>Samsung Galaxy Note 10, iPhone XI şi Pixel 4 au datele de lansare scăpate de un mare operator de telefonie</b>Zilele trecute se vehicula o dată de lansare pentru Samsung Galaxy Note 10 (10 august), iar acum vin la pachet perioadele de lansare pentru acelaşi Note 10, Google Pixel 4 şi iPhone XI. Totul printr-o scăpare de document intern

Zilele trecute se vehicula o dată de lansare pentru Samsung Galaxy Note 10 (10 august), iar acum vin la pachet perioadele de lansare pentru acelaşi Note 10,Google Pixel 4şi iPhone XI. Totul printr-o scăpare de document intern al marelui operator american Verizon.

Informaţiile provin de la contul privat al zvonacului Evan Blass, care are o reputaţie foarte bună cu astfel de informaţii. Note 10 va sosi în luna august, în vreme ce Pixel 4 va debuta la mijloc de lună octombrie. iPhone XI ar urma să vină în a doua parte a lunii septembrie. La drept vorbind toate acestea nu sunt surprize, pentru că ultimele modele Galaxy Note au venit tot în august, iar iPhone-urile sosesc de ceva vreme în luna septembrie. Asta în vreme ce Pixel-urile văd lumina zilei în octombrie.

Verizon

Pixel 4 a primit o randare teaser chiar de la Google în această săptămână, cam devreme ce e drept. Mai interesant ar fi să aflăm când ajung în magazine aceste terminale, mai ales Galaxy Note 10. În 2018 Samsung şi-a ţinut evenimentul Unpacked în prima săptămână din august, iar în 2017 la final de lună august.

Se pare că acum debutul în magazine ar putea fi în partea a doua a lunii, dupa un eveniment pe 10 august. Vă reamintesc şi că aşteptăm cel puţin 3 modele de Note 10: cel standard, cel Pro şi Note 10e, plus/minus un Galaxy Note 10 5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×