Motorola postează un teaser cu privire la "Moto X", viitorul său smartphone hit e "asamblat În SUA"

1.191 ori
<b>Motorola postează un teaser cu privire la "Moto X", viitorul său smartphone hit e "asamblat În SUA"</b>Despre Google X Phone sau Motorola X Phone se vorbește de luni bune, dar fără informații concrete sau o dată clară de lansare. Tot ce am primit până acum a fost o semi confirmare de la CEO-ul Moto, Dennis Woodside, care ar fi declarat că...

Despre Google X Phone sau Motorola X Phone se vorbește de luni bune, dar fără informații concrete sau o dată clară de lansare. Tot ce am primit până acum a fost o semi confirmare de la CEO-ul Moto, Dennis Woodside, care ar fi declarat că handsetul e real. Ei bine, astăzi Motorola a început să afișeze în reviste reclama de mai jos.

Această reclamă oferă detalii despre un telefon numit Moto X, afirmând că el va fi asamblat în SUA și că va avea un design creat de consumator. întreaga reclama pune accentul pe patriotism, că tot se apropie 4 iulie, ziua națională a SUA. Nu m-ar mira că Motorola să ne facă o surpriză și să lanseze telefonul chiar pe 4 iulie, deși acoperirea presei ar fi minimă, jurnaliștii și bloggerii fiind în vacanță.

Moto X

Din câte știu și Google se lauda cu un produs "made în USA" și anume Nexus Q, dar acesta nu s-a mai concretizat. Rămâne de văzut și ce înțelege Motorola prin "creat de tine" și în ce măsură le va permite utilizatorilor să personalizeze telefonul. Cum ar fi să vedem lansat un smartphone care poate primi carcase accesoriu, ce îi aduc noi funcții, precum o baterie mai bună, cameră mai bună sau rezistenta la apă și praf?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×