Imagini in premiera cu noul iPhone... reale?

1.818 ori
<b>Imagini in premiera cu noul iPhone... reale?</b>Dupa ce Apple s-a retras intr-un con de umbra o perioada, iar Tim Cook a preluat fraiele companiei de la Steve Jobs, iata ca brandul isi face din nou simtita prezenta, inca o data cu ajutorul lui iPhone. Ceea ce vedeti mai jos este, aparent o imagine in...

Dupa ce Apple s-a retras intr-un con de umbra o perioada, iar Tim Cook a preluat fraiele companiei de la Steve Jobs, iata ca brandul isi face din nou simtita prezenta, inca o data cu ajutorul lui iPhone. Ceea ce vedeti mai jos este, aparent o imagine in premiera cu partea din spate a unui iPhone next-gen.

Noul iPhone va fi de culoare neagra si va avea un invelis mai aderent, pentru a nu scapa atat de usor din mana utilizatorului, precum modelele precedente. In plus, terminalul va avea un finisaj mat si exista si o a doua imagine a handsetului, de aceasta data venita pe filiera chineza:

Noul iPhone

In ciuda faptului ca majoritatea zvonurilor care au avut legatura cu iPhone au fost pana acum informatii eronate, aceste imagini par destul de veridice, dar nu aduc prea multe informatii despre noul handset. Nici un fan hardcore al terminalului produs de Apple nu se va entuziasma afland ca noul handset va fi negru, dotat cu 16 GB de memorie si o suprafata mai aderenta... Ramane totusi posibilitatea ca acesta sa fie providentialul iPhone de 99 de dolari despre care aflam inca din 2008.

O astfel de oferta ar avea sens in contextul in care Apple ar lansa varianta de 32 GB, scazand pretul modelelor anterioare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×