Motorola RAZR 2 chiar taie! Prima victima, un Mercedes

2.450 ori
<b>Motorola RAZR 2 chiar taie! Prima victima, un Mercedes</b>Campania de advertising a celor de la Motorola se bazeaza recent pe cat de letal si de subtire este telefonul lor RAZR 2... Ei bine, iata ca terminalul este cu adevarat letal, avand in vedere ca macheta sa in varianta marita a despicat un Mercedes:...

Campania de advertising a celor de la Motorola se bazeaza recent pe cat de letal si de subtire este telefonul lor RAZR 2... Ei bine, iata ca terminalul este cu adevarat letal, avand in vedere ca macheta sa in varianta marita a despicat un Mercedes:

Imaginea a fost surprinsa pe o strada din Moscova, dar banuim totusi ca este posibil sa fie vorba mai degraba de o reclama ascunsa, decat de un accident. In acest caz, Motorola a dat lovitura prin originalitate... In cazul accidentului, ne pare rau pentru posesorul Mercedesului, dar banuim ca acesta va fi oricum recompensat de Motorola pentru reclama involuntara.

Iata ca acum celebra sintagma "telefoanele mobile provoaca accidente" capata un nou sens, avand in vedere ca si machetele acestora pot fi mortale. Ne surprinde felul in care falsul RAZR 2 este infipt in automobil... Acesta pare a fi cazut din cer, sau zburat catre masina, nicidecum fiind lovit din viteza... Sa fie aceasta atitudine "taioasa" noul stil Motorola?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×