Nasterea lui Nokia N97, sudoare si pasiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.947 ori
<b>Nasterea lui Nokia N97, sudoare si pasiune (Video)</b>Daca sunteti curiosi sa cunoasteti echipa care a stat in spatele designului smartphone-ului Nokia N97 sau sa aflati cum a ajuns acesta de la concept la un produs real, aruncati o privire asupra clipului urmator, care va va edifica in legatura cu...

Daca sunteti curiosi sa cunoasteti echipa care a stat in spatele designului smartphone-ului Nokia N97 sau sa aflati cum a ajuns acesta de la concept la un produs real, aruncati o privire asupra clipului urmator, care va va edifica in legatura cu "nasterea" handsetului:

Este vorba de "lacrimi, sange si sudoare", pentru a fabrica viitorul hit Nokia si primul smartphone cu touchscreen si tastatura QWERTY glisanta produs de finlandezi. Evident, clipul vizionat mai sus a fost cosmetizat excesiv, axandu-se pe latura emotionala, dupa cum o indica si soundtrackul lacrimogen sau peisajele scandinave.

Proiectul Nokia N97 isi are bazele in Tokyo, in vreme ce designul industrial a fost realizat in Finlanda, mecanica in Tokyo, iar software-ul este rezultatul muncii echipelor raspandite pe tot globul (Boston, Dallas, India, China, Singapore). Revenind cu picioarele pe pamant, va reamintim ca acest "super-smartphone" are un procesor dezamagitor, de putin peste 400 MHz, este incapabil de multi-tasking si cu mult in urma oricarui HTC modern.

[Via: Mobile-spots.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×