Nasterea lui Nokia N97, sudoare si pasiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.955 ori
<b>Nasterea lui Nokia N97, sudoare si pasiune (Video)</b>Daca sunteti curiosi sa cunoasteti echipa care a stat in spatele designului smartphone-ului Nokia N97 sau sa aflati cum a ajuns acesta de la concept la un produs real, aruncati o privire asupra clipului urmator, care va va edifica in legatura cu...

Daca sunteti curiosi sa cunoasteti echipa care a stat in spatele designului smartphone-ului Nokia N97 sau sa aflati cum a ajuns acesta de la concept la un produs real, aruncati o privire asupra clipului urmator, care va va edifica in legatura cu "nasterea" handsetului:

Este vorba de "lacrimi, sange si sudoare", pentru a fabrica viitorul hit Nokia si primul smartphone cu touchscreen si tastatura QWERTY glisanta produs de finlandezi. Evident, clipul vizionat mai sus a fost cosmetizat excesiv, axandu-se pe latura emotionala, dupa cum o indica si soundtrackul lacrimogen sau peisajele scandinave.

Proiectul Nokia N97 isi are bazele in Tokyo, in vreme ce designul industrial a fost realizat in Finlanda, mecanica in Tokyo, iar software-ul este rezultatul muncii echipelor raspandite pe tot globul (Boston, Dallas, India, China, Singapore). Revenind cu picioarele pe pamant, va reamintim ca acest "super-smartphone" are un procesor dezamagitor, de putin peste 400 MHz, este incapabil de multi-tasking si cu mult in urma oricarui HTC modern.

[Via: Mobile-spots.com]

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×