Motorola ROKR E8, un telefon muzical de succes

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.095 ori
<b>Motorola ROKR E8, un telefon muzical de succes</b>Motorola Romania ne informeaza prin intermediul Premium PR http://www.premiumpr.ro/ ca noul sau terminal mobil, ROKR E8 este acum disponibil, terminalul fiind initial lansat la 16 ianuarie 2008 in Las Vegas. ROKR E8 a fost premiat de catre majoritatea...

Motorola Romania ne informeaza prin intermediul Premium PR ca noul sau terminal mobil, ROKR E8 este acum disponibil, terminalul fiind initial lansat la 16 ianuarie 2008 in Las Vegas.

ROKR E8 a fost premiat de catre majoritatea publicatiilor de specialitate in cadrul CES 2008, cu distinctii ca Best of CES (CNET), People's Voice (CNET), Top 20 Products of CES - Editor's Choice Award (Popular Mechanics), Best of CES 2008 (Laptop Magazine). Terminalul foloseste tehnologia revolutionara ModeShift, care permite transformarea handsetului intr-un player audio, printr-o atingere. Veti aprecia cu siguranta tastatura virtuala a terminalului, care ofera feedback haptic utilizatorului sau, la apasarea fiecarei taste. De asemenea, controlul se realizeaza excelent prin intermediul rotitei navigationale FastScroll, ideala pentru cautarea printre melodiile preferate.

Celebra tehnologia CrystalTalk este de asemenea pe lista de specificatii a lui E8, eliminand zgomotul de fond, in vreme ce noul handset este compatibil cu Windows Media Player 11, permitand un transfer usor realizabil al melodiilor de pe PC pe telefon. ROKR E8 este un telefon care suporta conectivitate GPRS si EDGE, dotat cu un display QVGA cu o diagonala de 2 inch. Veti asculta muzica prin intermediul lui ROKR si al unui headset Bluetooth, sau al unei perechi de casti atasate terminalului prin intermediul jackului de 3.5mm.

De remarcat este faptul ca handsetul are o memorie interna de 2GB, oferind spatiu de stocare pentru 1500 de melodii, iar in cazul in care spatiul nu este de ajuns puteti folosi extensii de memorie microSD de pana la 4GB. Veti transfera muzica prin intermediul conexiunii USB 2.0, in vreme ce melomanii vor aprecia cu siguranta prezenta unui radio FM. Evident, fotografii amatori nu vor fi dezamagiti de catre noul Motorola, care include o camera de 2 megapixeli, dotata cu zoom 8x si functie multi-shot plus suport pentru inregistrare video.

ROKR E8 este un telefon cu functii muzicale, ideal pentru trendsetteri, adolescenti, dar si pentru adultii care doresc sa ia contact cu noile tehnologii mobile, de la feedbackul haptic la CrystalTalk.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×