RIM si Microsoft aduc Windows Live pe telefoanele BlackBerry

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 909 ori

Research in Motion (RIM) si Microsoft au anuntat oficial ca vor oferi serviciul Windows Live pe smartphone-urile BlackBerry, care tocmai au primit un nou membru in familie, modelul Bold. Windows Live ofera servicii de instant messaging si email, permitand...

Research in Motion (RIM) si Microsoft au anuntat oficial ca vor oferi serviciul Windows Live pe smartphone-urile BlackBerry, care tocmai au primit un nou membru in familie, modelul Bold.

BlackBerry 9000

Windows Live ofera servicii de instant messaging si email, permitand utilizatorilor sa fie permanent in contact cu familia si prietenii. Serviciul Windows Live Hotmail pentru BlackBerry va include acces "instant push" pentru prima oara pe aceasta platforma, sincronizand casutele de email ale utilizatorilor. Astfel, mesajele vizualizate pe telefonul mobil vor arata exact ca si cele vizualizate de pe un PC desktop.

Emailul Full HTML va fi de asemenea suportat, iar utilizatorii vor putea folosi o casuta separata de email pentru contul lor Windows Live Hotmail, sau sa primeasca mailurile pe inboxul comun al terminalului. Integrarea lui Windows Live Messenger va include si un status special pentru lista de contacte, astfel ca posesorul de BlackBery va afla cu usurinta ce persoane sunt disponibile pentru chat. Utilizatorii isi vor putea salva discutiile in loguri, iar transferul de fisiere va fi de asemenea suportat.

Serviciile Windows Live vor deveni disponibile pentru posesorii de terminale BlackBerry incepand cu vara lui 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×