Motorola Shamu ar putea fi de fapt Google Shamu, adică un phablet Nexus 6

877 ori
<b>Motorola Shamu ar putea fi de fapt Google Shamu, adică un phablet Nexus 6</b>Ultima oară când am auzit numele Shamu, acest cod se referea la un terminal Motorola dezvoltat în colaborare cu Google și la acel moment nu aflăm prea multe detalii despre el. Iată că Shamu apare din nou azi, cu perspectiva unui Nexus 6 deasupra...

Ultima oară când am auzit numele Shamu, acest cod se referea la un terminal Motorola dezvoltat în colaborare cu Google și la acel moment nu aflăm prea multe detalii despre el. Iată că Shamu apare din nou azi, cu perspectiva unui Nexus 6 deasupra capului.

E vorba despre un phablet aici, care a apărut recent în baza de date a celor de la GFXBench, apoi în AnTuTu, oferindu-ne câteva detalii despre specificațiile acestui model. Astfel, Google Shamu va avea Android L drept OS, un procesor Snapdragon 805, GPU Adreno 420 și un display de 5.2 inch cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. Primim și o cameră de 13 MP în spate, una frontală de 2.1 MP și 3 GB RAM.

Motorola Shamu ar putea fi de fapt Google Shamu, adică un phablet Nexus 6

La testul din GFXBench, acest model părea a fi la egalitate cu modelele cu CPU Snapdragon 801, dar e probabil vorba doar de un prototip deocamdată. La drept vorbind nici nu aș fi prea surprins să văd Snapdragon 805 performand aproape de Snapdragon 801, deoarece nici LG G3 versiunea LTE Cat 6 nu a avut rezultate impresionante în teste. Google/Motorola Shamu ar putea fi un Nexus 6 anunțat aproape de finalul anului și suntem tare curioși sa vedem ce design va avea acest handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×