Motorola va finanta divizia sa de telefonie mobila, dupa separarea de compania-mama

Autor:  | Publicat în:  Motorola 987 ori
<b>Motorola va finanta divizia sa de telefonie mobila, dupa separarea de compania-mama</b>In cazul in care nu stiati, problemele financiare din ultimii ani ale celor de la Motorola se vor concretiza intr-o separare a segmentelor companiei. Desi ea ar fi trebuit sa aiba loc mai devreme, criza a plasat aceasta mutare in primul trimestru al...

In cazul in care nu stiati, problemele financiare din ultimii ani ale celor de la Motorola se vor concretiza intr-o separare a segmentelor companiei. Desi ea ar fi trebuit sa aiba loc mai devreme, criza a plasat aceasta mutare in primul trimestru al anului 2011. Totusi, compania si-a mai revenit in ultimul an, datorita vanzarilor uriase de terminale Android, precum modelul Droid.

The Wall Street Journal afirma ca firma-mama va finanta cu 4 miliarde de dolari noua divizie si ii va plati toate datoriile, atragand si investitori intre timp. Problema celor de la Motorola dateaza de cativa ani, deoarece firma care a inventat telefonul mobil nu a mai reusit sa atraga publicul, dupa cum o facea atunci cand lansase modelul RAZR.

In plus, aparitia lui Apple iPhone si handseturile BlackBerry i-au diminuat cota de piata. Motorola Droid a propulsat totusi vanzarile companiei, care a beneficiat si de restructurari si o noua directie, datorita noului CEO al sectiunii mobile, Sanjay Jha. Va reamintim ca Moto a vandut peste 1 milion de unitati Droid si ne asteptam sa aiba un succes cel putin la fel de mare cu modelele Droid 2 si Droid X.

Ramane de vazut ce efect va avea aceasta separare in segmente...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×