Palm Pre se lanseaza pe 16 mai; primele imagini scapate cu telefonul in actiune

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.273 ori
<b>Palm Pre se lanseaza pe 16 mai; primele imagini scapate cu telefonul in actiune</b>Dupa ce data de lansare a lui Palm Pre a fost modificata mai des decat raporturile fiscale ale celor de la Motorola, iata ca un nou document "scapat" de operatorul Sprint indica cu o oarecare certitudine faptul ca handsetul va sosi in magazine in data de...

Dupa ce data de lansare a lui Palm Pre a fost modificata mai des decat raporturile fiscale ale celor de la Motorola, iata ca un nou document "scapat" de operatorul Sprint indica cu o oarecare certitudine faptul ca handsetul va sosi in magazine in data de 16 mai.

E foarte posibil sa asistam la o lansare in data de 17, deoarece aceasta ar avea loc duminica, iar Sprint are o preferinta pentru lansarile din ultima zi a saptamanii. Intre timp, Palm Pre a fost surprins in actiune in San Francisco, in mana unor pusti, acesta parand a fi primul viral care porneste iuresul de reclame pentru handset.

Palm Pre in actiune

Dupa cum observati in imaginea de mai sus, cei 2 tineri care folosesc telefoanele Palm Pre par a filma evenimentul la care luau parte, iar zvonurile afirma ca norocosii posesori ai terminalelor le folosesc deja de saptamani bune. Un lucru e sigur: cei doi sunt cam tineri pentru a fi angajati Sprint sau Palm, dar poate parintii lor sunt si telefoanele au fost date pe mana publicului de toate varstele, pentru testare.

[Via: Engadgetmobile.com]

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×