Palm Pre se lanseaza pe 16 mai; primele imagini scapate cu telefonul in actiune

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.397 ori
<b>Palm Pre se lanseaza pe 16 mai; primele imagini scapate cu telefonul in actiune</b>Dupa ce data de lansare a lui Palm Pre a fost modificata mai des decat raporturile fiscale ale celor de la Motorola, iata ca un nou document "scapat" de operatorul Sprint indica cu o oarecare certitudine faptul ca handsetul va sosi in magazine in data de...

Dupa ce data de lansare a lui Palm Pre a fost modificata mai des decat raporturile fiscale ale celor de la Motorola, iata ca un nou document "scapat" de operatorul Sprint indica cu o oarecare certitudine faptul ca handsetul va sosi in magazine in data de 16 mai.

E foarte posibil sa asistam la o lansare in data de 17, deoarece aceasta ar avea loc duminica, iar Sprint are o preferinta pentru lansarile din ultima zi a saptamanii. Intre timp, Palm Pre a fost surprins in actiune in San Francisco, in mana unor pusti, acesta parand a fi primul viral care porneste iuresul de reclame pentru handset.

Palm Pre in actiune

Dupa cum observati in imaginea de mai sus, cei 2 tineri care folosesc telefoanele Palm Pre par a filma evenimentul la care luau parte, iar zvonurile afirma ca norocosii posesori ai terminalelor le folosesc deja de saptamani bune. Un lucru e sigur: cei doi sunt cam tineri pentru a fi angajati Sprint sau Palm, dar poate parintii lor sunt si telefoanele au fost date pe mana publicului de toate varstele, pentru testare.

[Via: Engadgetmobile.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×