Un nou teaser LG ne dezvăluie un posibil Nexus 3 sau Nexus 4X (quad core, Android Ice Cream Sandwich)

2.042 ori
<b>Un nou teaser LG ne dezvăluie un posibil Nexus 3 sau Nexus 4X (quad core, Android Ice Cream Sandwich)</b>După Samsung Galaxy S II și iPhone 5, cel mai așteptat smartphone al acestui an este primul model quad core, care ar putea fi chiar Nexus 3 / Nexus 4X. Zvonurile afirmă că noul Google Phone va fi fabricat fie de către LG, fie de către HTC, iar acum...

După Samsung Galaxy S II și iPhone 5, cel mai așteptat smartphone al acestui an este primul model quad core, care ar putea fi chiar Nexus 3 / Nexus 4X. Zvonurile afirmă că noul Google Phone va fi fabricat fie de către LG, fie de către HTC, iar acum înclinam să credem că prima variantă este cea corectă, având în vedere teaserul LG pe care îl putem vedea mai jos.

Acesta a scăpat pe web prin intermediul unui angajat al ramurii din Indonezia a companiei, iar imaginea ne amintește de presupusa fotografie a lui Nexus 3, care a ajuns pe web cu câteva săptămâni în urmă. Aparent, acesta este un nou smartphone LG din seria Optimus, iar rama sa metalică arată foarte interesant, trebuie să recunoaștem.

Dacă acesta este cu adevărat Nexus 3, înseamnă că privim primul telefon quad core cu Android Ice Cream Sandwich, deși suntem mai siguri de OS, decât de procesorul acestui model. La urma urmei, Nvidia a promis că va livra procesoarele quad core Tegra 3 producătorilor de terminale de abia în august, deci este devreme chiar și pentru scăpări de acest gen.

Nexus 4X

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×