Motorola X Phone a fost amânat, ar putea sosi În august sau mai târziu (Zvon)

1.090 ori
<b>Motorola X Phone a fost amânat, ar putea sosi În august sau mai târziu (Zvon)</b>Motorola X Phone este probabil cel mai interesant telefon al momentului, deoarece se zvonește că va aduce noi tehnologii, precum o zonă touch în spatele device-ului sau chiar o carcasă ultrarezistenta cum nu s-a mai produs până acum. Ei bine avem...

Motorola X Phone este probabil cel mai interesant telefon al momentului, deoarece se zvonește că va aduce noi tehnologii, precum o zonă touch în spatele device-ului sau chiar o carcasă ultrarezistenta cum nu s-a mai produs până acum. Ei bine avem și vești proaste acum: telefonul a fost amânat.

Zvonurile afirmă că X Phone ar fi fost amânat pentru luna august, sau chiar mai târziu și mi se pare ciudat ca un telefon ce nici măcar nu a fost confirmat să fie amânat. Cei de la Phone Arena au aflat informații despre întârziere și dacă vă așteptați la o prezentare a acestui model la Google I/O 2013 luna viitoare, luați-vă gândul.

Deși acest handset va fi un flagship, el nu va fi un Nexus, se pare, iar la ultima scăpare pe web, vedeam specificații impresionante, ce includeau un procesor Snapdragon 800, un display de 4.7 inch cu rezoluție 1280 x 768 și o baterie de 4000 mAh. Terminalul ar rula Android 4.2, cu personalizări Motorola aplicate peste. X Phone ar avea și certificare IP57, fiind capabil să reziste la scufundarea în apă adâncă de un metru timp de 30 de minute.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×