Motorola X Phone va fi lansat În acest an, produs Într-o fostă fabrica Nokia din SUA

Autor:  | Publicat în:  Motorola 980 ori
<b>Motorola X Phone va fi lansat În acest an, produs Într-o fostă fabrica Nokia din SUA</b>în aceste zile are loc conferința D11, în cadrul căreia s-au numărat printre vorbitori Tim Cook, CEO Apple, dar și Dennis Woodside, de la Motorola. Acesta din urmă a discutat despre probabil cel mai interesant smartphone al momentului: Motorola X...

în aceste zile are loc conferința D11, în cadrul căreia s-au numărat printre vorbitori Tim Cook, CEO Apple, dar și Dennis Woodside, de la Motorola. Acesta din urmă a discutat despre probabil cel mai interesant smartphone al momentului: Motorola X Phone.

Woodside afirma că Motorola va lansa acest flagship, care va fi "conștient" în mod contextual de ce se întâmplă în jurul său. Motorola mai are în plan și o serie de alte terminale lansate la toamnă, binevenite după o perioadă de letargie a companiei. Despre Moto X am aflat că el va fi primul smartphone asamblat în SUA, într-o fostă fabrica Nokia din Texas.

Terminalul nu va avea un debut limitat la SUA sau Asia, ci va fi distribuit internațional. Același oficial a declarat că noul handset va folosi într-un mod inedit accelerometrul și giroscopul, pe care le va ține pornite mereu pentru că telefonul să fie mereu la curent cu starea sa. Moto X va știi când se afla în buzunar, când e scos din buzunar, când utilizatorul îl ține într-o poziție asociată fotografierii și așa mai departe.

Spre exemplu, telefonul va detecta că se afla într-o mașină care merge cu 100 de km/h și va activa Car Mode automat, astfel încât să nu fiți tentați să fiți neatenți la șosea. în cele din urmă mai aflăm și că Motorola X Phone va sosi în această vară și nu la toamnă cum se speculase.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×