Motorola X Phone va fi lansat În acest an, produs Într-o fostă fabrica Nokia din SUA

1.000 ori
<b>Motorola X Phone va fi lansat În acest an, produs Într-o fostă fabrica Nokia din SUA</b>în aceste zile are loc conferința D11, în cadrul căreia s-au numărat printre vorbitori Tim Cook, CEO Apple, dar și Dennis Woodside, de la Motorola. Acesta din urmă a discutat despre probabil cel mai interesant smartphone al momentului: Motorola X...

în aceste zile are loc conferința D11, în cadrul căreia s-au numărat printre vorbitori Tim Cook, CEO Apple, dar și Dennis Woodside, de la Motorola. Acesta din urmă a discutat despre probabil cel mai interesant smartphone al momentului: Motorola X Phone.

Woodside afirma că Motorola va lansa acest flagship, care va fi "conștient" în mod contextual de ce se întâmplă în jurul său. Motorola mai are în plan și o serie de alte terminale lansate la toamnă, binevenite după o perioadă de letargie a companiei. Despre Moto X am aflat că el va fi primul smartphone asamblat în SUA, într-o fostă fabrica Nokia din Texas.

Terminalul nu va avea un debut limitat la SUA sau Asia, ci va fi distribuit internațional. Același oficial a declarat că noul handset va folosi într-un mod inedit accelerometrul și giroscopul, pe care le va ține pornite mereu pentru că telefonul să fie mereu la curent cu starea sa. Moto X va știi când se afla în buzunar, când e scos din buzunar, când utilizatorul îl ține într-o poziție asociată fotografierii și așa mai departe.

Spre exemplu, telefonul va detecta că se afla într-o mașină care merge cu 100 de km/h și va activa Car Mode automat, astfel încât să nu fiți tentați să fiți neatenți la șosea. în cele din urmă mai aflăm și că Motorola X Phone va sosi în această vară și nu la toamnă cum se speculase.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×