Mouse-ul lui Steve Jobs descoperit după 30 de ani Într-o "capsulă a timpului"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.588 ori
<b>Mouse-ul lui Steve Jobs descoperit după 30 de ani Într-o "capsulă a timpului"</b>Văd că în SUA este la modă să îngropi obiecte care te definesc sau la care ții într-o "capsulă a timpului". Asta se face de obicei la absolvirea unei facultăți sau că inițiative la diferite școli. și Steve Jobs a participat la ceva de genul...

Văd că în SUA este la modă să îngropi obiecte care te definesc sau la care ții într-o "capsulă a timpului". Asta se face de obicei la absolvirea unei facultăți sau că inițiative la diferite școli. și Steve Jobs a participat la ceva de genul în 1983 și a îngropat un mouse, care recent a ieșit la iveală.

E vorba despre mouse-ul computerului Lisa, care e încă în condiție destul de bună. în 1983 Steve Jobs participa la o conferință internațională de design, organizată în Aspen, Colorado. Organizatorii au îngropat acolo o capsulă a timpului de formă cilindrică, iar ea măsură câțiva metri lungime. Printre obiectele pe care participanții le-au îngropat se numărau ecusoane, cuburi ale lui Rubik, viniluri și multe altele.

Mouse-ul lui Steve Jobs descoperit după 30 de ani Într-o "capsulă a timpului"

Mai interesant e că planul celor care au îngropat obiectele era să le scoată la iveală în 2000, cu ocazia schimbării de mileniu, dar datele cu privire la locul unde se afla obiectele au fost pierdute. Astfel, "comoară" din Aspen a rămas îngropată până ce emisiunea National Geographic Diggers a găsit acel tub.

Nici nu vreau să mă gândesc la ce sume uriașe ar ajunge mouse-ul lui Jobs pe eBay....

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×