Mozilla lanseaza Fennec Alpha 1 pentru Windows Mobile 6.1

Autor:  | Publicat în:  Software 1.622 ori
<b>Mozilla lanseaza Fennec Alpha 1 pentru Windows Mobile 6.1</b>La doar 3 luni dupa ce varianta pre-alpha a browserului mobil Fennec a sosit pe HTC Touch Diamond2, iata ca Mozilla ofera publicului versiunea Alpha 1, compatibila cu terminalele Windows Mobile 6.1. Aceasta noua versiune are acelasi look ca si cea lansata...

La doar 3 luni dupa ce varianta pre-alpha a browserului mobil Fennec a sosit pe HTC Touch Diamond2, iata ca Mozilla ofera publicului versiunea Alpha 1, compatibila cu terminalele Windows Mobile 6.1.

Aceasta noua versiune are acelasi look ca si cea lansata pe terminalele Maemo si este complet bazata pe CSS. Fennec Alpha 1 suporta add-on-uri si include libraria de managament al memoriei JeMalloc. De vreme ce vorbim despre o versiune timpurie, developerii Mozilla nu recomanda utilizarea lui Fennec Alpha 1 pentru browsingul de zi cu zi.

Totusi, orice utilizator este liber sa testeze browserul, descarcandu-l de aici. Pana acum, noua versiune a lui Fennec a fost testata doar pe HTC Touch Pro (se pare ca pe Diamond are un lag destul de consistent) si aflam ca pentru a instala browserul, putem fie sa accesam installer-ul cab de pe telefon sau sa il descarcam pe PC, copiindu-l apoi pe handset prin ActiveSync. Apoi, va trebui doar sa dati click pe fisierul cab pentru a instala Fennec Alpha 1.

Retineti faptul ca prima oara cand veti rula Fennec, va dura ceva timp, deoarece el va va crea un profil. Iata si o lista cu buguri si imbunatatiri ale acestei versiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×