Zune HD va suporta jocuri Xbox, functii multimedia specifice Zune

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.430 ori
<b>Zune HD va suporta jocuri Xbox, functii multimedia specifice Zune</b>Cei de la Teamxbox au oferit publicului cateva detalii despre Zune HD, player aflat la nivel de zvon, dar care se pare ca va fi un terminal convergent, suportand jocuri de Xbox si functii multimedia. Avand numele de cod xYz, pentru a sublinia incadrarea...

Cei de la Teamxbox au oferit publicului cateva detalii despre Zune HD, player aflat la nivel de zvon, dar care se pare ca va fi un terminal convergent, suportand jocuri de Xbox si functii multimedia.

Avand numele de cod xYz, pentru a sublinia incadrarea sa intre Xbox si Zune, gadgetul ar incopora un touchscreen WVGA de mari dimensiuni si dotari hardware pe care nu le veti gasi la un alt terminal de pe piata. Zune HD nu va fi un telefon, cu siguranta si nici nu va rula vreo versiune de Windows Mobile, conform acelorasi surse misterioase.

Avem de-a face cu un sistem portabil de divertisment, care va folosi cel mai probabil interfata New Xbox Experience si va suporta serviciul "Live Anywhere", integrand Microsoft Live, Xbox si Zune, plus Sky marketplace. Teamxbox afirma chiar ca a pus mana si pe specificatiile lui Zune HD, care suna ceva de genul: un procesor ARM6+, Open GL ES 2.0 (eventual Nvidia Tegra), 256 MB RAM, minim 1 GB memorie interna, aGPS, WiFi, Bluetooth 2.1 si multe altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×