Mozilla pregătește un nou release Firefox pe Android pentru săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Mozilla Firefox 792 ori
<b>Mozilla pregătește un nou release Firefox pe Android pentru săptămâna viitoare</b>Săptămâna viitoare va fi dominată de evenimentul Google I/O 2012, cel în cadrul căruia vă fi anunțată probabil tableta Google Nexus. Totuși, se pare că nu doar cei de la Google vor fi ocupați în următoarele zile, ci și Mozilla, care a...

Săptămâna viitoare va fi dominată de evenimentul Google I/O 2012, cel în cadrul căruia vă fi anunțată probabil tableta Google Nexus. Totuși, se pare că nu doar cei de la Google vor fi ocupați în următoarele zile, ci și Mozilla, care a făcut teasing la un nou release de Firefox pentru Android.

știm cu toții că actualul Firefox pentru Android este cel mult interesant, cu acel meniu lateral de taburi, dar când vine vorba de performanță avem doar scoruri mici în Sunspider și multe force close-uri. E drept că browserul e în faza beta de ceva vreme, dar Chrome for Android este în mod clar mai bun decât el. Astfel, e cazul unei îmbunătățiri care va fi anunțată săptămâna viitoare. în ultima vreme s-a zvonit că Mozilla ar lucra la o versiune specială de Firefox pentru iPad și va fi interesant să vedem cum arată noile produse ale companiei.

De menționat faptul că Google ar putea integra Chrome for Android în release-ul Android 4.1 Jelly Bean, ceea ce ar scădea considerabil șansele lui Firefox for Mobile să aibă succes, chiar și într-o variantă cu interfața nouă, suport Flash, viteză mai bună și securitate sporită. Voi ce preferati? Chrome for Android sau Firefox for Android?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×