Alimentarea lui iPad 3 va costa pe an mai puțin decât o cafea! Iată cum se realizează acest lucru!

1.477 ori
<b>Alimentarea lui iPad 3 va costa pe an mai puțin decât o cafea! Iată cum se realizează acest lucru!</b>Cu atât de multe gadgeturi în ziua de azi probabil vă gândiți și la costurile pe care le implica ele, când vine vorba de energie electrică. Dacă sunteți posesor de consola, PC, laptop, tableta, smartphone și mai adăugăm și un aer...

Cu atât de multe gadgeturi în ziua de azi probabil vă gândiți și la costurile pe care le implica ele, când vine vorba de energie electrică. Dacă sunteți posesor de consola, PC, laptop, tableta, smartphone și mai adăugăm și un aer condiționat, atunci chiar că vă faceți griji. Ei bine, cel puțin iPad 3 nu este de vină pentru factura mare la curent.

Aparent, terminalul este foarte eficient la capitolul consum, iar încărcarea sa pe un an întreg ar costa doar 1.36 dolari. Asta înseamnă mai puțin decât o ceașcă de cafea bună, în ziua de azi. E cu atât mai impresionant cu cât vorbim aici despre o tabletă cu un ecran Retina de cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli și o baterie uriașă de 11.666 mAh. Rezultatul menționat mai sus la capitolul consum vine dintr-un studiu realizat de către Institutul de Cercetare a Energiei Electrice.

E drept că prețul se aplică probabil pieței americane, dar nu cred că diferența între tariful de peste Ocean și de la noi e chiar mare. Suma de 1.36 dolari a fost atinsă presupunând că utilizatorul încarcă tableta cam o dată la două zile, ceea ce presupune un mod de utilizare normal al unui astfel de device. Având în vedere că tableta oferă 10 ore de funcționare a bateriei și toate datele adunate la un loc, iPad 3 va consuma 11.6 kilowatt de electricitate pe an, deci mai puțin decât un bec fluorescent de 60 watt.

Dacă vreți o comparație, un iPad 3 consuma de 20 de ori mai puțin decât un PC și de 60 ori mai puțin decât un frigider.

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×