MVP permite telefoanelor sa ruleze 2 sisteme de operare simultan

Autor:  | Publicat în:  Software 1.097 ori
<b>MVP permite telefoanelor sa ruleze 2 sisteme de operare simultan</b>VMware a anuntat recent dezvoltarea unei tehnologii care va permite telefoanelor mobile sa ruleze 2 sisteme de operare, Windows Mobile si Android, spre exemplu, simultan. &nbsp; &nbsp; Initiativa este bazata pe MVP (Mobile Virtualization Platform), o...

VMware a anuntat recent dezvoltarea unei tehnologii care va permite telefoanelor mobile sa ruleze 2 sisteme de operare, Windows Mobile si Android, spre exemplu, simultan.

Initiativa este bazata pe MVP (Mobile Virtualization Platform), o tehnologie care permite ambelor OS-uri sa functioneze live si doar folosind 256 MB RAM. WMware si-a prezentat inovatia in cadrul showului VMworld Europe 2009 din luna februarie a acestui an, permitand clientilor sai sa ruleze 2 sisteme de  operare pe un handset, sau pur si simplu sa transfere contactele, aplicatiile si alte date de pe un terminal pe altul mai usor.

MVP ruleaza fara probleme pe procesoare cu arhitectura de la ARMv4 la ARMv7, suportand orice sistem de operare comercial. Initial, platforma ar fi trebuit folosita drept o solutie dual boot, permitand utilizatorilor sa aleaga OS-ul care va rula pe telefon la pornirea sa. Iata ca acum produsul VMware permite rularea a 2 sisteme de operare simultan, ambele fiind capabile si efectueze operatii gen primirea apelurilor sau descarcarea datelor.

Mai sus aveti si o demonstratie video a acestei tehnologii revolutionare, care va sosi pe o noua generatie de smartphone-uri de abia in 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×