Smartphone-ul LG eXpo isi prezinta proiectorul in actiune (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.319 ori
<b>Smartphone-ul LG eXpo isi prezinta proiectorul in actiune (Video)</b>LG eXpo este primul smartphone dotat cu procesor de 1 GHz din SUA, iar handsetul vine cu un accesoriu optional, un pico proiector care i se poate atasa si pe care il puteti urmari in actiune mai jos. &nbsp; &nbsp; Telefonul ruleaza Windows Mobile 6.5 si...

LG eXpo este primul smartphone dotat cu procesor de 1 GHz din SUA, iar handsetul vine cu un accesoriu optional, un pico proiector care i se poate atasa si pe care il puteti urmari in actiune mai jos.

Telefonul ruleaza Windows Mobile 6.5 si foloseste o tehnologie de autentificare de la AuthenTec, pe numele sau Smart Sensor, care are si un rol de usurare a navigatiei pe terminal. Aceasta tehnologie recunoaste amprentele utilizatorului, inlocuind astfel parole si PIN-uri cu un sistem bazate pe amprente. LG eXpo costa 200 de dolari si a fost lansat ieri in SUA, prin AT&T.

Proiectorul DLP din imaginea de mai sus este conectat la terminal prin intermediul unor contacte, plasate sub carcasa bateriei. Acest accesoriu este capabil sa proiecteze imagini cu diagonala de pana la 40 de inchi, la o distanta maxima de 2.5 metri. Un astfel de pico proiector este ideal pentru prezentari PowerPoint, dar si pentru vizionarea filmelor la o calitate mai buna decat pe ecranul de 3.2 inchi al telefonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×