MWC 2010: Windows Phone 7 Series, prezentat intr-o experienta hands on (Video)

1.213 ori
<b>MWC 2010: Windows Phone 7 Series, prezentat intr-o experienta hands on (Video)</b>In cazul in care nu v-ati familiarizat cu noua platforma mobila a celor de la Microsoft, Windows Phone 7 Series poate fi admirat in actiune in clipul de mai jos. El este prezentat de catre vicepresedintele Windows Phone Program Management, Joe Belfiore in...

In cazul in care nu v-ati familiarizat cu noua platforma mobila a celor de la Microsoft, Windows Phone 7 Series poate fi admirat in actiune in clipul de mai jos. El este prezentat de catre vicepresedintele Windows Phone Program Management, Joe Belfiore in cadrul MWC 2010:

Informatia despre aceste clipuri a scapat initial pe web prin intermediul unui tweet al celor de la HTC, semn ca noul OS ar putea rula pentru prima oara pe un model al taiwanezilor. Ce ofera nou aceasta platforma? O noua experienta pentru utilizator, functii de social networking, Internet Explorer, functii multimedia, email, jocuri si multe altele.

GPS si functii navigationale sunt de asemenea prezentate in clipuri, dar si cautarea Bing integrata pe terminalul ce ruleaza noul OS. Sunt interesant de urmarit in actiune Hub-urile noului sistem de operare, dar si functia de gaming Xbox Live si serviciile Zune.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×